woensdag 22 juni 2011

Topshop in Amsterdam!


Topshop? Misschien ken je het, misschien niet. Maar mocht je je nu afvragen: waar komt me die naam toch zo bekend van voor? Blader dan eens een willekeurige Cosmopolitan door en je vindt het antwoord. Inderdaad, die ene winkel waarvan altijd kledingstukken in de Cosmo staan, maar die hier in Nederland nergens verkrijgbaar zijn.



Dat was tot begin juni, want toen ging er voor Nederland een wereld open. De eerste Topshop vestiging werd geopend in Amsterdam. Om precies te zijn  als shop-in-shop in SPRMRKT aan de Rozengracht 191-193.
Voor degene die nog nooit van Topshop hebben gehoord, het is een Britse kledingzaak met winkels in zo’n 20 landen. Waaronder nu dus Nederland. YESS! De prijzen zijn redelijk, variĆ«rend van een paar tientjes tot zo’n €200,-.



Jammer is echter wel dat in deze Topshop-in-shop niet alles van het merk wordt verkocht, maar alleen de collecties Boutique, Unique en Dress Up. Mocht je dus perse iets willen hebben uit een andere collectie, dan zul je online moeten bestellen. Maar laat het nu net zo wezen dat Topshop een fijne actie heeft: gratis bezorging wereldwijd bij een minimale besteding van £75,- (zo’n €85.-).
Ik ben erg benieuwd naar de winkel, dus zodra ik weer eens een keertje in Amsterdam ben ga ik zeker een kijkje nemen.
Lots of love,
Milou

Geen opmerkingen:

Een reactie posten